HANDELSBETINGELSER

KØB HOS SKILTE-ONLINE.DK

Din ordre afsendes først i det øjeblik du trykker på “Afgiv ordre”.
Ordren er først bindende når du modtager ordrebekræftelsen fra Skilte-online.dk

PRISER

Alle priser på Skilte-online.dk angives inkl. moms.
Ved bestilling af streamer betales pr. tegn. Mellemrum tæller som et tegn.

BETALING

Betaling kan ske via dankort eller kontant ved afhentning, eller ved forudbetaling via bankoverførsel til
Sydbank – Reg.: 7030 Konto: 0000294389

Ved kortbetaling accepteres følgende kort: Dankort, Visakort, Mastercard, American Express. Beløbet bliver først trukket fra køberen når varen er afsendt.
Ved bankoverførsel afsendes ordren når indbetalingen kan ses på vores konto.

Eksp. gebyr.

Ved samlet varekøb under kr. 1.000,- tillæges eksp. gebyr på kr. 95,00

LEVERING

Ordre til private leveres med post danmark, hvis ikke andet er aftalt med Skilte-online.dk.
Erhvervspakker leveres normalt med De Danske Fragtmænd.
Forsendelsen betales af Skilte-online.dk indenfor danmarks grænser. (Gælder ikke Grønland og færøerne.)
Normal leveringstid på folie og bannere er 5-10 hverdage. Leveringstid på alt andet er 10-15 hverdage. Leveringstiden kan afvige i særlige tilfælde.

FORTRYDELSESRET

Du kan uden begrundelse fortryde dit køb inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget dine varer.
Hvis du udøver din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger, vi har modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder, eller særlige portoomkostninger ved levering i udlandet inkl. Grønland og Færøerne). Tilbagebetalingen vil ske uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om, at du vil fortryde den indgående aftale. Vi gennemfører tilbagebetalingen uden tillæg af gebyrer og med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved dit køb, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.
Har du allerede modtaget varerne, skal du sende dem retur til Inhav uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret os om, at du vil udnytte din fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. Det er vigtigt, at forsendelsen forsynes med porto, som du selv skal betale. Du hæfter for en eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

Undtagelser:
Der er ingen fortrydelsesret på specieltfremstillede varer, som f.eks. streamer-tekster.

Du kan fortryde dit køb/returnere en vare ved at:
-Afvise modtagelse af varen/undlade at indløse en forsendelse
-Sende varen i retur til skilte-online.dk 
Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.
Du skal selv afholde udgiften for returnering af varen

REKLAMATION

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse. Har du som forbrugere købt varer, har du i overensstemmelse med købelovens regler 24 måneders reklamationsret på alle varer. 

Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du som forbruger snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte Skilte-online.dk og forklare, hvori fejlen eller manglen består.

Skilte-online.dk indestår ikke for garantier afgivet af tredjemand.

Reklamation kan foretages ved at kontakte os pr. mail. Lider varen af en fejl eller mangel, vil Skilte-online.dk søge at reparere varen eller alternativt foretage omlevering, hvis det ikke medfører uforholdsmæssige omkostninger for Skilte-online.dk.

Hvis der ved modtagelsen af varen konstateres fejl, skal varen omgående sendes tilbage til Skilte-online.dk med begrundelse herfor.
Ved fejl i produktet, som ikke er forårsaget af kunden, tilbagebetaler Skilte-online.dk fragtomkostningerne i forbindelse med tilbagelevering.

ER DU I TVIVL

Er du i tvivl om ovenstående er du velkommen til at kontakte os på info@skilte-online.dk