PROFIL AF EN ONLINE SKILTEVIRKSOMHED

Skilte-Online er opstartet i efteråret 2007. Det er et moderne skiltefirma med egen produktion af skilte af alle typer – alt fra almindelige skilte til pyloner, messe-stande, auto-dekorationer m.m. Under mere specielle områder kan nævnes bl.a. labels med sølv-/guld-tryk, badges og ID-kort i 4 farver. Skilte-Online er ny på nettet, men vi har allerede mange års erfaring inden for skilte-produktion, tryksager samt grafisk udarbejdelse.

Princippet bag web-shoppen er, at gøre det billigt og lettest muligt, for såvel små som store firmaer og private, at købe skilte, streamers, bannere, klistermærker samt tryksager m.m. Konceptet går ud på, at man bestiller udskårede folietekster, logoer, klistermærker og skilteplader hver for sig og kan så selv montere det derhjemme. Derved spares udgiften til montagen.

Man kan også vælge at lade Skilte-online stå for hele produktionen og opsætning. Skilte-online.dk laver total-løsninger og løser skilte-opgaver til private og virksomheder. Vi samarbejder med forhandlere og reklamebureauer over hele landet.

Skilte-online.dk er beliggende i Odense, men sender og udfører opgaver i hele landet.

Skilte-online.dk laver også special-opgaver. Så har du et ønske, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til de fleste opgaver.

Det er for Skilte-online.dk vigtigt at kunden er tilfreds, og vi kan derfor, via grafisk bearbejdning, vise dig det bestilte inden produktion. I kraft af mange års erfaring inden for den grafiske branche er vi i stand til at lave kreative løsninger af høj kvalitet.

Det er vigtigt for os at løse netop Deres opgaver på den mest optimale måde, både med hensyn til pris og kvalitet.

Det er vores hensigt at øge valgmulighederne og antallet af produkter løbende.

Vi ser frem til din bestilling.

Med Venlig Hilsen Skilte-Online.dk